Коли з’їсти шкода: торти як витвір мистецтва
Київська кондитерська, про яку піде мова, не просто рай для ласунів, а й море естетичної насолоди. Не можна просто так з’їсти, наприклад, тарталетку з ягодами або яблучний штрудель — спочатку їм хочеться організувати фотосесію, і лише потім насолодитися смаком.
bakerstreetbakery / instagram.com
Солодка історія Baker Street Bakery починалася на маленькій кухні Євгенії Тодурової, яка захопилася готуванням, щоб пережити розставання з чоловіком. На руках у дівчини була маленька дитина і купа проблем. Щоб відвернути Женю, її сестра, стоматолог, запропонувала пекти «втішні» печеньки для маленьких клієнтів медичного закладу.
bakerstreetbakery / instagram.com
«Експеримент» вийшов настільки вдалим, що незабаром на дівчину посипалися замовлення від друзів і знайомих. Згодом, щоб впоратися з обсягами, Євгенія орендувала невеликий цех з б/в технікою, а потім і зовсім відкрила власну кав’ярню.
bakerstreetbakery / instagram.com
Сьогодні в меню Baker Street Bakery більше 200 найменувань солодкої і солоної випічки, в тому числі торти, тістечка, кіші, печива, цукерки, пряники. Продукцію кондитерської-пекарні замовляють столичні ресторани, а кожен бажаючий може прийти до затишного закладу Жені і випити чашечку кави з шматочком улюбленого десерту.
bakerstreetbakery / instagram.com
bakerstreetbakery / instagram.com
bakerstreetbakery / instagram.com
bakerstreetbakery / instagram.com
bakerstreetbakery / instagram.com
bakerstreetbakery / instagram.com